Stofix Suomi Oy:n palvelut

Ammattitaitoinen ja luotettava kumppani

Huolellinen julkisivusuunnittelu tehostaa rakentamista

Autamme suunnittelemaan uuden julkisivun modernien rakennusteknisten vaatimusten mukaan – ilmettä uudistaen tai alkuperäistä arkkitehtuuria kunnioittaen. Tarjoamme apua suunnittelijoille ja arkkitehdeille suunniteltaessa rakennuksen yksityiskohtia. Tällä pystytään vähentämään merkittävästi suunnitteluun käytettyä aikaa. Detaljipankkimme lisäksi räätälöimme myös kohdekohtaisia detaljeja esimerkiksi rakennuslupia varten.

Detaljisuunnittelulla apua julkisivuremonttiin

Palvelemme julkisivuremontin suunnittelua kiinteistössä tarjoamalla erilaisia tuotteen sovellutuksia sekä detaljeja kohteen yksityiskohtiin. Verhouksellamme voidaan toteuttaa esimerkiksi betonipalkkeja ja erilaisia nauhayksityiskohtia. Vieressä esimerkki betonipalkin toteutuksesta rapatulla tiiliverhouksella. Kaikessa suunnittelussa otetaan huomioon mahdollisuudet maksimoida eristyskerroksen jatkuvuus ja yhtenäisyys sekä vedenohjauksen tarpeen minimointi.

Ennen Jälkeen

Tutustu rakenteeseen kohdekohtaisten mallien avulla

Toimitamme hankesuunnitteluun tarvittavia tuote-esitteitä sähköisesti, ja voitte myös tilata meiltä kohteen mukaisia rakenne- tai arkkitehtimalleja. Lisäksi voimme tapauskohtaisesti tulla esittelemään tuotteitamme taloyhtiön kokoukseen tai hankkeen suunnittelupalaveriin. Tavoitteemme on aina löytää paras tapa tehdä teidän kohteestanne teknisesti toimiva ja näyttävä laadukkaasti sekä kustannustehokkaasti. Olethan rohkeasti yhteydessä!

Aloita projekti tehokkaasti ja varmasti

Tarjoamme urakoitsijoille asennuskoulutusta työmaakäynteinä. Asennuskoulutus helpottaa erityisesti asentamisen alussa. Sen avulla voidaan varmistaa, että asennustapa on ymmärretty oikein, ja asennus saadaan lähtemään tehokkaasti liikkeelle. Lisäksi voidaan käydä läpi pelkistetysti juuri teidän kohteeseenne sopivat asennusvinkit. Asennuskoulutuksen avulla säästytään usein virheiltä sekä aikaa vieviltä pohdinnoilta asennusohjeen äärellä. Samalla varmistetaan, että lopputulos on laadukas ja ohjeiden mukainen.

Ulkoverhouksen asennukset pitkällä kokemuksella

Tarjoamme asennuspalveluita rakennusliikkeille, ja olemme myös toteuttaneet kokonaishankkeita kiinteistöjen omistajille. Lisäksi olemme tarvittaessa toimineet kohteissa pääurakoitsijana. Urakoitsijana me varmistamme, että lopputuloksen kokonaislaatu on hallinnassa koko projektin ajan, asiakas saa luotettavan ja joustavan kumppanin sekä varmasti ammattitaitoisen asennuksen. Asennusryhmämme tekevät tiiliverhouksiemme asennuksia vuosien kokemuksella.

Kerro meille urakastanne, niin laitetaan rattaat pyörimään!

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Aito ja energiatehokas tiiliverhous – todistetusti

Täytä lomake ja kysy lisää mahdollosuuksista ja ominaisuuksista!