Stofix Suomi Oy:n palvelut

Ammattitaitoinen ja luotettava kumppani

Huolellinen julkisivusuunnittelu tehostaa rakentamista

Autamme suunnittelemaan uuden julkisivun modernien rakennusteknisten vaatimusten mukaan – ilmettä uudistaen tai alkuperäistä arkkitehtuuria kunnioittaen. Tarjoamme apua suunnittelijoille ja arkkitehdeille suunniteltaessa rakennuksen yksityiskohtia. Tällä pystytään vähentämään merkittävästi suunnitteluun käytettyä aikaa. Detaljipankkimme lisäksi räätälöimme myös kohdekohtaisia detaljeja esimerkiksi rakennuslupia varten.

Mallintaen apua julkisivuremontin suunnitteluun

Palvelemme julkisivuremontin suunnittelua mallintaen kohteen niin, että näette, miltä valmis julkisivu tulee näyttämään. Voimme mallintaa kohteesta myös erilaisia vaihtoehtoja esimerkiksi erilaisilla väreillä tai väriyhdistelmillä päätöksenteon tueksi. Tämä auttaa hankkeen eri osapuolia hahmottamaan, mitä talolle on oikeastaan tapahtumassa. Suunnittelija saa merkittävää apua työhönsä sekä rakenteellisten ratkaisujen että pintamateriaalien osalta.

Ennen Jälkeen

Tutustu rakenteeseen kohdekohtaisten mallien avulla

Toimitamme hankesuunnitteluun tarvittavia tuote-esitteitä sähköisesti, ja voitte myös tilata meiltä kohteen mukaisia rakenne- tai arkkitehtimalleja. Lisäksi voimme tapauskohtaisesti tulla esittelemään tuotteitamme taloyhtiön kokoukseen tai hankkeen suunnittelupalaveriin. Tavoitteemme on aina löytää paras tapa tehdä teidän kohteestanne teknisesti toimiva ja näyttävä laadukkaasti sekä kustannustehokkaasti. Olethan rohkeasti yhteydessä!

Aloita projekti tehokkaasti ja varmasti

Tarjoamme urakoitsijoille asennuskoulutusta työmaakäynteinä. Asennuskoulutus helpottaa erityisesti asentamisen alussa. Sen avulla voidaan varmistaa, että asennustapa on ymmärretty oikein, ja asennus saadaan lähtemään tehokkaasti liikkeelle. Lisäksi voidaan käydä läpi pelkistetysti juuri teidän kohteeseenne sopivat asennusvinkit. Asennuskoulutuksen avulla säästytään usein virheiltä sekä aikaa vieviltä pohdinnoilta asennusohjeen äärellä. Samalla varmistetaan, että lopputulos on laadukas ja ohjeiden mukainen.

Ulkoverhouksen asennukset pitkällä kokemuksella

Tarjoamme asennuspalveluita rakennusliikkeille, ja olemme myös toteuttaneet kokonaishankkeita kiinteistöjen omistajille. Lisäksi olemme tarvittaessa toimineet kohteissa pääurakoitsijana. Urakoitsijana me varmistamme, että lopputuloksen kokonaislaatu on hallinnassa koko projektin ajan, asiakas saa luotettavan ja joustavan kumppanin sekä varmasti ammattitaitoisen asennuksen. Asennusryhmämme tekevät Stofix- ja BRIX-asennuksia vuosien kokemuksella.

Kerro meille urakastanne, niin laitetaan rattaat pyörimään!

Katso suunnittelijan kokemuksia palveluistamme!

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Aito ja energiatehokas tiiliverhous – todistetusti

Täytä lomake ja kysy lisää mahdollosuuksista ja ominaisuuksista!