Uudisrakentaminen

Stofix tehostaa uudisrakentamista

Stofix-tiiliverhous voidaan kiinnittää kaikkiin kantaviin seiniin, valitsemallasi eristyksellä. Stofixin ohuuden ansiosta saadaan lisää asuinneliöitä ja lämmöneristystä. Asentaminen on nopeaa eikä erillistä perustusta tarvita. Tämä tekee projektista kustannustehokasta ajallisesti ja rahallisesti.

Uudisrakentamiseen Stofix tarjoaa kattavat mahdollisuudet, tarpeidesi mukaan. Stofix-tiiliverhousjärjestelmän ansiosta tuote soveltuu hyvin erilaisiin kohteisiin ja antaa suunnittelijoille vapaammat kädet toteuttaa teknisesti vaikeita kohteita helpommin.

STOFIX-SEINÄELEMENTTI

 

Kiinnike

ERISTETTY STOFIX -SEINÄELEMENTTI

Stofix -seinäelementissä sisäkuoreen asennetaan tehtaalla valmiiksi Stofix-julkisivujärjestelmän kiinnikkeet ja sertifioitu Kingspan -lämmöneriste.

Tuulettuva, hoikka ja energiatehokas seinäelementti tehostaa rakentamisaikataulua, työmaaturvallisuutta ja -logistiikkaa monin eri tavoin.

 

SEINÄELEMENTIN RAKENNE

elementin rakenne

Stofix-kiinnityskonsoli asennetaan elementtitehtaalla sisäkuorielementtiin eristeiden saumakohdasta. Stofix-kiinnike toimii samalla eristekiinnikkeenä.

Kingspan Therma™ TW57 ja Kingspan Kooltherm® K15 Julkisivueriste ovat palo- ja kosteusteknisesti turvallisia eristeratkaisuja tuulettuviin P1-paloluokan julkisivuihin.

stofix-seinaelementti-kingspan-therma-tw57-kingspan-kooltherm-k15-julkisivueriste
 

 

Tutustu tehdaseristettyyn Stofix-seinäelementtin

Stofix-tiiliverhous & Paroc-elementti

Uusia mahdollisuuksia suunnittelijalle

Stofix PAROC Built-OnParoc-elementti yhdistettynä Stofix-tiiliverhoukseen tuo lisää mahdollisuuksia persoonallisen tiiliarkkitehtuurin toteuttamiseen liike- ja teollisuusrakennuksissa. Yhdessä tarjoamme tehokkaan, modernit rakennustekniset vaatimukset täyttävän tavan rakentaa suuriakin julkisivuja. Eikä rakennuksen komeasta ulkomuodosta tarvitse tinkiä piiruakaan!

 

Kustannustehokas tapa tiilirakentamiseen

Stofix-tiiliverhous yhdistettynä Paroc-elementtiin on kustannustehokas tapa rakentamiseen uudiskohteissa. Stofix-tiiliverhouslevyt on helppo ja nopea asentaa suoraan Paroc-elementtin. Näin Stofix-tiililaattaverhous toimii kustannustehokkaana tapana rakentaa tuulettuva ja kosteusteknisesti toimiva kuorirakenne.
 

Stofix - Loimaan Prismakeskus 2Kevyt ja kestävä

Kustannustehokkain tapa toteuttaa tiiliverhoiltu rakennus on yhdistää Stofix-tiiliverhous Paroc-sandwichelementtiin. Stofix-tiiliverhouslevyt voidaan kiinnittää suoraan Paroc-elementin pintaan. Tämä tuo uusia mahdollisuuksia suunnitella ja rakentaa suuriakin tiiliverhoiltuja rakennuksia kustannustehokkaasti.

Stofix-tiiliverhous ja Parocin ohutmetallipintainen sandwich-elementtirakenne ovat myös kevyitä – yhdessä ne luovat jopa kuusi kertaa perinteistä kevyemmän seinärakenteen. Pelkästään tämä säästää selkeästi rahti- ja rakennuskustannuksia.

Pyydä tarjous

Kilpailuta olemassa oleva tarjouksesi tai kysy meiltä heti alkuun suunnitelmaa toteutusvaihtoehdoksi.

 

Kustannustehokkain tiiliverhoiltu seinärakenne

Stofix-tiiliverhous yhdistettynä Paroc-elementtiin on kustannustehokas tapa rakentamiseen uudiskohteissa. Stofix-tiiliverhouslevyt on helppo ja nopea asentaa suoraan Paroc-elementtin. Näin Stofix-tiililaattaverhous toimii kustannustehokkaana tapana rakentaa tuulettuva ja kosteusteknisesti toimiva kuorirakenne.

Stofix PAROC Built-On

Ota meihin yhteyttä!

Jätä puhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi, niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.