Yritys

Laadukkaan tiiliverhouksen tekijä

Stofix on suomalainen, aidon tiiliverhouksen valmistaja. Olemme kehittäneet suomalaista muurausperinnettä eteenpäin Stofix Oy:n perustamisesta lähtien, vuodesta 1993. Tavoitteenamme oli luoda tapa rakentaa tiiliverhous, joka vastaa aidosti modernin rakennusteollisuuden ja talotekniikan vaatimuksia

Stofix HQ Oulu

Suomalainen tiiliverhous

Oma tuotantomme käynnistyi 1997, jonka jälkeen olemme valmistaneet energiatehokkaita, teknisesti ylivertaisia tiiliverhouslaattojamme ensin Kangasniemen tehtaalla, vuodesta 2009 alkaen Oulaisten tehtaallamme ja vuodesta 2015 alkaen Puolan tehtaallamme, jossa automatisoitu tuotantomme valmistaa Stofix-tiiliverhouslaatat valvotuissa, optimaalisissa olosuhteissa. Stofix-tiiliverhouksen kestävyyden varmistamiseksi käytämme vain tunnettujen valmistajien poltettuja tiililaattoja. Stofix-tiiliverhouksen kestävyys varmistetaan tarkalla laatuseurannalla niin raaka-aineiden, tuotteen valmistuksen, kuin myös asennusten osalta.

Jatkuva tuotekehitys on tuottanut tulosta

Stofix on kehittynyt puolentoista vuosikymmenen aikana valtavin harppauksin eteenpäin. Kehitystyömme on vakuuttanut niin tutkijoita, arkkitehtejä kuin rakennesuunnittelijoitakin. Monet heistä ovat jo sitä mieltä, että Stofix on järkevin tapa toteuttaa tiiliverhous.

Kansainvälinen toimija

Stofixin tapa toteuttaa aito tiiliverhous energiatehokkaammin ja nopeammin, on herättänyt paljon mielenkiintoa myös ulkomailla. Stofix-tiiliverhouksia toteutetaan omien tytäryhtiöiden ja yhteistyökumppaniemme toimesta Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa, Hollannissa, Belgiassa, Ranskassa, Iso-Britanniassa ja Slovakiassa. Tehtaamme sijaitsee Puolassa.

Stofix HQ Oulu

Huolehdimme ympäristöstä

Tavoitteenamme on tarjota asiakkaillemme ympäristön kannalta tehokkaita ratkaisuja sekä kehittää jatkuvasti toimintamme ympäristösuojelun tasoa ja energiatehokkuutta. Olemme sitoutuneet huolehtimaan kaikista toimintaamme kohdistuvista viranomais- ja lainsäädännöllisistä velvoitteista.

Stofix Oy:n ympäristötavoitteena on vähentää asiakkaiden rakennusten lämmitysenergian kulutusta ja vähentää niistä aiheutuvia päästöjä. Lisäksi pyrimme energian ja raaka-aineiden suhteellisen kulutuksen minimointiin, jätteiden syntymisen ehkäisyyn ja syntyvän jätteen asianmukaiseen käsittelyyn.

Lujat ja kierrätettävät julkisivun verhousratkaisumme vähentävät asiakkaidemme asuin- ja liikerakennusten energiankulutusta. Pitkäikäiset tuulettuvat tiiliverhouksemme jatkavat monen rakennuksen elinkaarta vuosikymmeniä. Kierrätettävä teräs sekä tiili ja sementtilaasti ovat materiaaleina hyvä pohja energiatehokkaille rakentamisen ratkaisuille.

 

 

Stofix - huolehdimme ympäristöstä, vihreä jalanjälki

Stofix yhteystiedot

Ota meihin yhteyttä!

Jätä puhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi, niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.