Tarviketoimitus

Stofixia ei muurata paikan päällä, vaan tiiliverhous valmistetaan tehtaalla hyvissä ja tasalaatuisissa olosuhteissa, jonka jälkeen paneelit toimitetaan suoraan työmaalle.

Stofix-tiiliverhous asennetaan rakennuksen runkoon kiinnitysjärjestelmällä, jolloin se ei tarvitse tuekseen erillisiä kannatuspalkkeja tai perustuksia.

Stofix Oy tekee elementtisuunnittelun annettujen mittojen mukaisesti. Nurkkaelementit valmistetaan määrämittojen mukaan. Tiililaattalevy sopii niin uudis- kuin korjausrakentamiseenkin. Stofix -tiililaattaverhouksella voidaan vapaasti toteuttaa eri väriyhdistelmiä.

Asennus- ja saumaustyöohje

Asennusohje PDF
Saumaustyöohje PDF

Tarjoamme koulutusta asentajille ja suunnittelijoille

Pidämme hyvää huolta jokaisesta kohteesta, johon Stofix-tiiliverhous asennetaan. Valvomme asennuksen laatua myös työmailla, joissa emme ole urakoitsijoina. Tarjoamme koulutusta asentajille ja kumppaneille. Näin varmistamme, että Stofix-tiiliverhous asennetaan yhtä huolellisesti joka kerta.

Avustamme rakenne- ja julkisivusuunnittelussa

Tarjoamme apua suunnittelijoille ja arkkitehdeille suunniteltaessa rakennuksen yksityiskohtia, tämä vähentää merkittävästi suunnitteluun käytettyä aikaa.

Mallinnus

Mallinnamme kohteenne niin, että näette miltä valmis julkisivu tulee näyttämään

Suunnittelu – Valmistus – Aikataulutus – Toimistus – Asennus

Kun päätökset ulkonäön ja rakenteen suhteen ovat tehty, teemme kaavion Stofix CAD-sovelluksella, josta selviää elementtien sijoittuminen julkisivulle. Tämä toimii myös työohjeena asentajille. Elementit toimitetaan suoraan työmaalle suunnitelman mukaisesti.

Haluaisitko lisää tietoa?

Ota meihin yhteyttä!

Jätä puhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi, niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.