Stofixilla sopiva vaihtoehto erilaisiin kohteisiin

Stofix-tiiliverhous voidaan asentaa eri tavoin kohteen tarpeista riippuen. Korjaustavan valinta riippuu aina ensisijaisesti rakenteen teknisestä kunnosta. Tekniset vaatimukset täyttävistä korjausvaihtoehdoista valitaan se, joka parhaiten täyttää kohteen arkkitehtoniset ja taloudelliset kriteerit. Autamme valitsemaan parhaiten talonne tarpeita vastaavan remontointitavan.

Tarviketoimitus

Stofix-tiiliverhous valmistetaan tehtaalla hyvissä ja tasalaatuisissa olosuhteissa, jonka jälkeen paneelit toimitetaan suoraan työmaalle.

Pidämme hyvää huolta jokaisesta kohteesta, johon Stofix-tiiliverhous asennetaan. Valvomme asennuksen laatua myös työmailla, joissa emme ole urakoitsijoina. Tarjoamme koulutusta asentajille ja kumppaneille. Näin varmistamme, että Stofix-tiiliverhous asennetaan yhtä huolellisesti joka kerta.

Kokonaispalvelun tarjoaja

Tarjoamme palvelukokonaisuutta, jossa tuotteen valmistus ja asennus tulevat aina samassa paketissa. Minimissään tämä palvelukokonaisuus tarkoittaa tiiliverhouksen valmistamista Stofixin tehtaalla ja asentamista työmaalla, suunnittelijan suunnitelmien mukaisesti, aliurakoitsijana pääurakoitsijalle. Kokonaispaketin toimittajana koko ketju on yrityksen kontrollissa ja näin Stofix varmistaa laadukkaan lopputuloksen.

Turvallinen, nopeasti asennettava rakenne eri tarpeisiin

Stofixia ei muurata paikan päällä, vaan tiiliverhous valmistetaan tehtaalla hyvissä ja tasalaatuisissa olosuhteissa, jonka jälkeen ne asennetaan tiililaattalevyinä seinään kiinni kiinnitysjärjestelmänsä avulla. Tehokkaasti tuulettuva, hengittävä ja eristävä rakenne takaa terveellisen ja miellyttävän asuinympäristön pitkälle tulevaisuuteen.

 

 

1. Purkaen

Julkisivun ulkokuoren ja eristeiden rakentaminen

Stofix_tiiliverhous_purettunaJos koko julkisivu pitää purkaa tai rakennetaan uudiskohdetta, on julkisivurakenteen tuulettuvuus ja kuivuminen keskeistä julkisivun pitkäikäisyyden varmistamiseksi. Ulkokuoren vaihtaminen on ainoa korjaustapa, jolla varmistetaan ettei olemassa olevaan seinärakenteeseen jää kosteus- ja/tai mikrobiongelmaa.

Vanhan ulkokuoren ja julkisivumuurauksen purku, eristeiden vaihto ja uudelleen verhoilu Stofix-tiililaattaverhouksella tarjoaa seuraavat edut:

  • Lämmöneristystä voidaan lisätä, jolloin seinärakenteen U-arvo jopa puolittuu
  • Tuulettuva julkisivurakenne varmistaa terveen sisärakenteen
  • Toimiva vedenohjaus pois rakenteista
  • Rakennuksen ulkoasu säilyy tiiliarkkitehtuurin yksityiskohdista tinkimättä.

 

2. Päälleverhoiltuna

Lisälämmöneristys 50–100 mm

Stofix_tiiliverhous_päälleverhoiltunaVerhouskorjauksessa vanha ulkokuori sidotaan runkoon ja verhoillaan Stofix-tiiliverhouksella. Verhouksen yhteydessä tehdään lisälämmöneristys, joka sijoitetaan vanhan rakenteen ulkopuolelle.
Lisälämmöneristeen ensisijainen tarkoitus on vanhan rakenteen suojaaminen lisävaurioilta. Lisälämmöneristys parantaa kuitenkin myös rakennuksen energiataloutta ja asumisviihtyvyyttä.

Vanhan julkisivun päälle rakentaen Stofix-tiililaattaverhouksella saavutetaan seuraavat edut:

  • Pakkasrapautuminen pysähtyy
  • Vanhan rakenteen kuivuminen nopeutuu lämpötilan noustessa ja vaurioiden eteneminen pysähtyy
  • Seinärakenteen lämmönläpäisykerroin pienenee olennaisesti
  • Rakennukselle saadaan aito, kaunis tiiliverhous.

 

Stofix_tiiliverhous_kylmäverhous3. Kylmäverhous

Kylmäverhouksella eli peittävällä korjauksella tarkoitetaan korjaustapaa, jossa vanha julkisivupinta peitetään uudella vanhaan ulkokuoreen kiinnitettävällä verhouksella. Vanhan julkisivun kylmäverhous lisää vanhan rakenteen painoa, joten sen yhteydessä on varmistettava, että uusi verhous voidaan kiinnittää turvallisesti vanhaan rakenteeseen.

Stofix_tiiliverhous_päälleverhoiltunaStofix-kylmäverhouksessa saavutetaan seuraavat edut:

  • Varmasti tuulettuva rakenne, joka samalla kuivattaa vanhan seinärakenteen.
  • Saadaan rakennukselle aito tiiliverhous.

Stofix-tiiliverhous on muiden hyötyjensä lisäksi nopea asentaa.

Julkisivusaneeraus:
As Oy Liinaharjantie 80-86, Pori

Julkisivusaneeraus:
As Oy Finnsbacka II, Kirkkonummi

Referenssit

Stofix Group on toteuttanut jo yli 800 projektia ja määrä kasvaa koko ajan. Yrityksen kasvaessa myös projektien monimuotoisuus kasvaa.

Stofix-tiililaattaverhousta käytetään Euroopan pohjoisimmissa ja kylmimmissä paikoissa, sekä korkeimmissa ja isoimmissa tiililaattaverhoilluissa kohteissa.

Ota meihin yhteyttä!

Jätä puhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi, niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.