Asennus

Näin Stofix-tiiliverhous rakentuu seinälle

Stofix-tiiliverhous on nopea asentaa, joten taloa ei tarvitse huputtaa kuukausiksi. Vanhan tiilipinnan purkaminen ja uuden tiililaattaverhouksen asentaminen käy kevyellä nostokalustolla seinä kerrallaan. Asennustyö ei aiheuta käsityökaluja enempää ääniä, eikä tiili- ja laastipölyä juurikaan synny.

Stofix-tiiliverhous voidaan asentaa myös talvella. Routainen maa kestää paremmin nostokalustoa ja auttaa suojaamaan pihan istutuksia. Näin ulkoverhous on kunnossa seuraavan kesän sateita varten, eikä kotona vietetty loma häiriinny asennustöiden vuoksi.

 

Asennusvideo

Stofix-tiiliverhouksen asennus- ja saumaustyöohjeet

Asennusohje PDF
Saumaustyöohje PDF

Turvallinen, nopeasti asennettava rakenne eri tarpeisiin

Stofixia ei muurata paikan päällä, vaan verhous valmistetaan tehtaalla hyvissä ja tasalaatuisissa olosuhteissa, jonka jälkeen ne asennetaan tiililaattalevyinä seinään kiinni kiinnitysjärjestelmänsä avulla. Tehokkaasti tuulettuva, hengittävä ja eristävä rakenne takaa terveellisen ja miellyttävän asuinympäristön pitkälle tulevaisuuteen.

Tämän jälkeen tiililaattalevyt saumataan pinnan viimeistelemiseksi. Stofix sopiikin julkisivuvaihtoehdoksi monenlaisiin kohteisiin; uudeksi julkisivuksi purettavan tilalle, suojaavaksi ulkokuoreksi lisälämmöneristystä tarvitsevalle rakennukselle tai pelkästään teknisesti oikein toimivaksi kylmäksi julkisivuksi.

Lue lisää Stofixin käyttökohteista »

Ota meihin yhteyttä!

Jätä puhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi, niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.