Aito tiiliverhous – mutta toimivampi

Stofix on aito tiiliverhous, jonka pintana toimii turvallinen ja testattu tiili. Se kestää kesän sateet ja talven pakkaset.

Stofix-tiiliverhous yhdistää tiilijulkisivun hyvät puolet nykyaikaiseen, tehokkaaseen tapaan rakentaa. Stofix on kotimainen, moderni tapa toteuttaa aito tiiliverhous nykyisten teknisten ja energiatehokkuuden vaatimusten mukaan.

Takuu 20 vuotta

20-warrantyStofix Oy takaa tuotteen kestävyyden antamalla jokaiselle Stofix-tiiliverhoukselle 20 vuoden säänkestävyystakuun.

Stofix-tiiliverhous

Stofix-tiiliverhous asennetaan rakennuksen runkoon kiinnitysjärjestelmällä, jolloin se ei tarvitse tuekseen erillisiä kannatuspalkkeja tai perustuksia.

Stofix koostuu kahdesta erillisestä järjestelmästä; kiinnitykseen käytettävästä metallirungosta, jonka avulla voidaan korjata julkisivun epätasaisuuksia, sekä varsinaisesta tiilipinnoitteesta. Yhdessä nämä kaksi muodostavat nykyaikaisen tavan toteuttaa tiiliverhous.

Tiililaattalevy sopii niin uudis- kuin korjausrakentamiseenkin. Stofix -tiililaattaverhouksella voidaan vapaasti toteuttaa eri väriyhdistelmiä, tiilikokoja ja limityksiä. Stofix-tiiliverhous valmistetaan omalla tehtaallamme optimaalisissa olosuhteissa ja sen laatua tarkkaillaan tiukoin kriteerein.

 

 

Turvallinen, nopeasti asennettava rakenne eri tarpeisiin

Stofixia ei muurata paikan päällä, vaan tiiliverhous valmistetaan tehtaalla hyvissä ja tasalaatuisissa olosuhteissa, jonka jälkeen ne asennetaan tiililaattalevyinä seinään kiinni kiinnitysjärjestelmänsä avulla. Tehokkaasti tuulettuva, hengittävä ja eristävä rakenne takaa terveellisen ja miellyttävän asuinympäristön pitkälle tulevaisuuteen.

Tämän jälkeen tiililaattalevyt saumataan pinnan viimeistelemiseksi. Stofix sopiikin julkisivuvaihtoehdoksi monenlaisiin kohteisiin; uudeksi julkisivuksi purettavan tilalle, suojaavaksi ulkokuoreksi lisälämmöneristystä tarvitsevalle rakennukselle tai pelkästään teknisesti oikein toimivaksi kylmäksi julkisivuksi.

 

Tarviketoimitus ja Urakointi

Pidämme tarkkaa huolta jokaisesta Stofix-tiiliverhouskohteesta. Tarjoamme pelkkää tarviketoimitusta sekä palvelukokonaisuutta, jossa tuotteen valmistus ja asennus tulevat samassa paketissa.

Stofix on kilpailukykyinen, joustava ja toimitusvarma kumppani.

Tutkimukset, sertifikaatit ja Julkaisut

Tiililaattalevyn tekniset tiedot

Stofix -tiililaattalevy on poltetun tiililaatan, prässätyn metallirungon ja polymeerimodifioidun saumalaastin yhdistelmärakenne. Normaali tiililaattalevy valmistetaan standardikokoisina 600 x 1200 mm.

Referenssit

Stofix Group on toteuttanut jo yli 800 projektia ja määrä kasvaa koko ajan. Yrityksen kasvaessa myös projektien monimuotoisuus kasvaa. Stofix-tiililaattaverhousta käytetään Euroopan pohjoisimmissa ja kylmimmissä paikoissa, sekä korkeimmissa ja isoimmissa tiililaattaverhoilluissa kohteissa.

stofix-twin-city

Tiililaattalevy

Stofix -tiililaattalevy on poltetun tiililaatan, prässätyn metallirungon ja polymeerimodifioidun saumalaastin yhdistelmärakenne. Normaali tiililaattalevy valmistetaan standardikokoisina 600 x 1200 mm.

Asennuskisko (vaakaan)

Asennuskisko kannattelee tiiliverhouslevyä ja määrää tuuletusvälin paksuuden.

Z-Kisko

Kun ylimääräistä eristystä ei tarvita, Z-Kisko kiinnitetään suoraan kantavaan rakenteeseen. Kylmäverhouksessa Z-Kiskon asemointi määrää tarkat mitat asennuskiskolle. Hyötyinä ovat nopea asennus ja yhtenäinen tiiliverhous.

Eristyskisko (pystyyn)

Eristyskiskoilla määrätään eristeen ulkopinta. Eristyskiskon ja seinäkiinnikkeen avulla seinäpinnat saadaan oikaistua.

Seinäkiinnike

Seinäkiinnikkeet kannattelevat verhouksen ja niiden koko määräytyy halutun eristevahvuuden mukaan.

Tiililaattalevyn tekniset tiedot

Stofix -tiililaattalevy on poltetun tiililaatan, prässätyn metallirungon ja polymeerimodifioidun saumalaastin yhdistelmärakenne. Normaali tiililaattalevy valmistetaan standardikokoisina 600 x 1200 mm.

Stofix-tiiliverhous Poltettu, aito tiili
Tiilen väri ja tekstuuri Kaikki värit ja tekstuurit arvostetuilta tiilitehtailta
Sauman väri Stofix saumavärikartta
Yksittäisen pintalaatan koko Vakio tiililaatta 285x85x20 mm, myös muut tiilikoot saatavilla
Sauma Polymeerimodifioitu sementtipohjainen saumalaasti
Sauman pinta Mikrokiveä (kivirouhe)
Stofix-tiiliverhouslevyn koko Standardi 1200x600x21 mm (0,72 m2)
Paino n. 40 kg / m2 (25-30 kg / tiiliverhouslevy)
Limitykset Vakiot: 1/3 ja votsi. Myös kaikki muut limitykset ovat mahdollisia
Lämpöliike 0,5 mm / m (20 C- +50 °C)
Ilmarako (min) 15 – 35 mm
Liikuntasaumat 7,5 m välein, mikäli pituus/leveys yli 12 m
Eristysmahdollisuus 0 – 350 mm
Teräsosat Kuumasinkitty 350-600 g/m2, vahvuus 0,7…2 mm
Kiinnitysalusta Betoni, tiili, puu ja teräs

Ota meihin yhteyttä!

Jätä puhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi, niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.