Viimeisen vuoden ajan, elokuusta 2015 alkaen, Stofix on asentanut tuotteen aina itse. Tällä tavalla pyrimme varmistamaan laadukkaan lopputuloksen ja saada mahdollisimman paljon hyviä referenssejä. Olemme tämän suhteen saavuttaneet asettamamme tavoitteet ja nyt on aika aloittaa jälleen tarviketoimitus.

Jatkossa panostuksemme painottuukin entistä vahvemmin siihen, että meidät tunnetaan laadukkaan Stofix-tiiliverhouksen valmistajana. Olemme avanneet markkinan muillekin tuotteemme asennuksen suhteen.

 


 

Stofixia ei muurata paikan päällä, vaan tiiliverhous valmistetaan tehtaalla hyvissä ja tasalaatuisissa olosuhteissa, jonka jälkeen paneelit toimitetaan suoraan työmaalle.

Stofix-tiiliverhous asennetaan rakennuksen runkoon kiinnitysjärjestelmällä, jolloin se ei tarvitse tuekseen erillisiä kannatuspalkkeja tai perustuksia.

Stofix Oy tekee elementtisuunnittelun annettujen mittojen mukaisesti. Nurkkaelementit valmistetaan määrämittojen mukaan. Tiililaattalevy sopii niin uudis- kuin korjausrakentamiseenkin. Stofix -tiililaattaverhouksella voidaan vapaasti toteuttaa eri väriyhdistelmiä.

 

Tutustu lisää tarviketoimitukseen täältä!