Postitalo, Helsinki

Mitä tehtiin:

Korjattiin rakennuksen kolmella julkisivulla yhteensä noin 1600 m2 rapautunutta seinäpintaa. Rakenne korjatuilla alueilla on ns. kaksoisjulkisivurakenne, jossa tiiliverhouksen takana on yksi tuuletusrako, sitten teräsohutlevy ja sen takana toinen ilmarako.

Kohteen tiedot
Osoite Mannerheimintie 1, Helsinki
Omistaja Ilmarinen Oyj
Arkkitehti /
suunnittelija
Vahanen Oy, Heikki Pietiläinen, arkkitehti
Urakoitsija Oka Oy

 

Käytetyt materiaalit
Tiili Väri yksilöllisesti räätälöityjä koko 325x125x25 ja 325x165x25
Sauma Väri yksilöllisesti räätälöity mahd.lähelle vanhan mukainen
Limitys Limitys yksilöllisesti räätälöity vanhan mukainen

 

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Aito ja energiatehokas tiiliverhous – todistetusti

Täytä lomake ja kysy lisää mahdollosuuksista ja ominaisuuksista!