Kokonaispalvelu ja urakointi

Kokonaispalvelun tarjoaja

Pidämme tarkkaa huolta jokaisesta Stofix-tiiliverhouskohteesta. Tarjoamme palvelukokonaisuutta, jossa tiiliverhouksen valmistus ja asennus tulevat aina samassa paketissa.

koulutusStofix-tiiliverhouksen palvelukokonaisuus

Minimissään tämä palvelukokonaisuus tarkoittaa tiiliverhouksen valmistamista Stofixin tehtaalla ja asentamista työmaalla, suunnittelijan suunnitelmien mukaisesti, aliurakoitsijana pääurakoitsijalle. Kokonaispaketin toimittajana koko ketju on yrityksen kontrollissa ja näin Stofix varmistaa laadukkaan lopputuloksen.

Stofix on kilpailukykyinen, joustava ja toimitusvarma kumppani. Palvelukokonaisuutemme avulla varmistamme kokonaislaadun hallinnan, joka on tietenkin kaikkien yhteinen tavoite. Haluamme helpottaa prosessia ja tarjota asiakkaillemme kokonaisvaltaisen tuotepaketin.

 

Haluaisitko lisää tietoa?

Pyydä meidät avuksi projektiinne.

 

Hoidamme julkisivu-urakat kokonaisuutena

urakointi

Stofix hoitaa koko julkisivu-urakan puolestanne. Toteutamme julkisivu-urakoita monenlaisiin kohteisiin taloyhtiöistä kauppakeskuksiin ja teollisuuslaitoksista kulttuurihistoriallisiin arvokohteisiin.

Tarkasti suunnittelusta toteutukseen

Stofix voi hoitaa koko julkisivu-urakan alusta loppuun. Autamme suunnittelemaan uuden julkisivun modernien rakennusteknisten vaatimusten mukaan – ilmettä uudistaen tai alkuperäistä arkkitehtuuria kunnioittaen. Tarkka laadunvalvontamme tehtaalta asennukseen saakka pitää huolta siitä, että voit luottaa Stofix-tiiliverhouksen laatuun.

 

Pyydä tarjous

Kerro meille urakastanne tai pyydä meiltä kilpaileva tarjous alla olevalla lomakkeella!

 

Kuvia kohteistamme:

Ota meihin yhteyttä!

Jätä puhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi, niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.