Stofix Suomi Oy

Suomalainen aidon tiiliverhouksen valmistaja jo vuodesta 1997

Suomalaista muurausperinnettä kehittämässä

Yrityksemme historia lähtee Stonel Oy:n perustamisvuodesta 1993, jolloin lähdimme kehittämään suomalaista muurausperinnettä niin, että se vastaisi nykyaikaista tehokasta ja kestävää tapaa rakentaa. Ensimmäisenä kehitettiin Stonel-tuote, perinteistä tiiliarkkitehtuuria vastaava tiiliverhous (Stofix nykyisin). Tuotanto alkoi Kangasniemen tehtaalta, josta siirryttiin Oulaisiin vuonna 2009. Tapamme toteuttaa aito tiiliverhous nopeammin ja energiatehokkaammin alkoi herättää mielenkiintoa ulkomaita myöden.

Stofix kansainvälistyy

Stonel nimi vaihtui Stofixiksi vuonna 2015, kun kansainvälistymisen myötä huomattiin, että kaikissa maissa tuotenimeä Stonel ei saatu rekisteröityä, ja nimi haluttiin pitää yhtenäisenä. Samana vuonna tuotanto siirrettiin Puolaan, jonne perustettiin Stofix-tehdas, jotta välimatkat eri Euroopan maihin olisivat lyhyemmät. Nykyään Stofix-tiiliverhouksia toteutetaan itsenäisten Stofix-maayhtiöiden ja yhteistyökumppaniemme toimesta Ruotsissa, Norjassa, Iso-Britanniassa ja Slovakiassa.

BRIX syntyy vastaamaan modernin tiiliverhouksen tarpeisiin

BRIX-ohutsaumatiiliverhouksen kehitys alkoi vuonna 2014, kun haluttiin löytää tapa vastata modernimman tiiliverhouksen, erityisesti Etelä- ja Keski-Euroopassa käytetyn ohutsaumaisen tiiliverhouksen, tarpeisiin. BRIX tuo edelläkävijänä uutta ilmettä tiiliverhouksen arkkitehtuuriin Pohjoismaissa. Stofix Suomi Oy perustettiin vuonna 2017 vastaamaan erityisesti kotimaan markkinasta sekä BRIXin valmistuksesta. BRIX-tehdas perustettiin Jyväskylään, ja tuotantoa on viime vuosina automatisoitu vastaamaan kasvavan kysynnän tarpeisiin.

Korkeinta laatua ja jatkuvaa tuotekehitystä

Tuotekehitys on ollut alusta asti iso osa luonnettamme, ja jatkuu edelleen. Näin varmistamme, että asiakas voi aina luottaa saavansa meiltä energiatehokkaan ja teknisesti ylivertaisen tiiliverhouksen. Tiiliverhousten kestävyyden varmistamiseksi käytämme ainoastaan tunnettujen valmistajien poltettuja tiililaattoja, joiden laatu on varmistettu kattavin testein. Kehitystyömme on vakuuttanut niin tutkijoita, arkkitehtejä kuin rakennesuunnittelijoitakin. Monet ovat jo sitä mieltä, että ratkaisumme ovat nykypäivänä järkevin tapa toteuttaa tiiliverhous. Omaa tarinaansa kertoo se, että Stofix- ja BRIX-tiiliverhouksia on käytetty yhteensä yli tuhannessa kohteessa ympäri maailman, ja määrä kasvaa koko ajan.

Arvot

Asiakaslähtöinen joustava toiminta

Toimintamme on aina asiakaslähtöistä. Tarkoituksemme on selvittää asiakkaan tarpeet, auttaa löytämään paras ja kustannustehokkain tapa vastata niihin sekä hoitaa asiat niin, että asiakastyytyväisyys puhuu puolestaan. Olemme luotettava yhteistyökumppani, reagoimme nopeasti muutoksiin ja joustamme tarpeen mukaan sopeuttamalla toimintaamme kohteen tarpeisiin.

Laatu ja tavoitteellisuus

Meille on tärkeää, että toimintamme, tuotteemme ja palvelumme on laadukasta ja tavoitteellista. Uskomme tämän takaavan sekä meille että asiakkaalle paremman huomisen. Osana tuotantoamme on jatkuva laadunvarmistus ja -kehittäminen niin raaka-aineiden kuin tuotteiden valmistuksen osalta. Meidät tunnetaan vastuuta kantavana porukkana, jotka voivat tarvittaessa ottaa yhteisen hyvän eteen myös ylimääräisiä askeleita.

Ympäristöstä huolehtiminen

Tavoitteenamme on tarjota asiakkaillemme ympäristön kannalta tehokkaita ratkaisuja. Lujat ja kierrätettävät julkisivun verhousratkaisumme vähentävät asiakkaidemme asuin- ja liikerakennusten energiankulutusta, ja niistä aiheutuvia päästöjä. Pitkäikäiset tuulettuvat tiiliverhouksemme jatkavat monen rakennuksen elinkaarta vuosikymmeniä. Lisäksi pyrimme jätteiden syntymisen ehkäisyyn ja syntyvän jätteen asianmukaiseen käsittelyyn. Olemme sitoutuneet huolehtimaan kaikista toimintaamme kohdistuvista viranomais- ja lainsäädännöllisistä velvoitteista.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Aito ja energiatehokas tiiliverhous – todistetusti

Täytä lomake ja kysy lisää mahdollosuuksista ja ominaisuuksista!