Meidät löydät osastolta 6h89

Olemme mukana FinnBuild 2016 –messuilla 12.-14.10.2016 Helsingin Messukeskuksessa. Messut ovat Suomen suurin rakennus- ja talotekniikka-alan tapahtuma ja järjestetään jo 22. kerran.

Messuosastollamme sinua palvelevat Stofixin työntekijät, jotka tarjoavat sinulle tietoa Stofix-tiiliverhouksesta. Julkaisemme messuilla myös uuden tuotteemme BRIX-ohutsaumatiiliverhouksen.

Messuilla on esillä rakennemalleja erilaisiin rakennuksiin, eri eriste- ja tiilivaihtoehdoilla, sekä tiililaattaverhouslevyjä. Konkreettiset esimerkkituotteet kertovat kuvia ja tekstiä paremmin, millainen Stofix-tiiliverhous on. Esimerkkikappaleiden kautta näet omin silmin Stofixin toimivan rakenteen ja miten kiinnitysjärjestelmämme toimii.

Esittelemme messuilla myös tekemiämme ja meneillään olevia projekteja. Tarkkojen projektitietojen ja kuvien avulla saat lisätietoa siitä, mitä olemme tehneet ja miten homma toimii. Referenssikohteita ja tietoa tuotteestamme löydät myös uudesta esitteestämme!

 

FinnBuild 2016 -messut avoinna:
ke 12.10. klo 9 – 18
to 13.10. klo 9 – 18
pe 14.10. klo 9 – 16

 

Messuille on maksuton sisäänpääsy, edellyttää rekisteröitymisen ennakkoon internetissä tai messujen aikana sisäänkäyntien asiakaspäätteillä. Rekisteröityminen oikeuttaa veloituksettomaan sisäänpääsyyn FinnBuild 2016 -messuille. Samalla rintamerkillä pääset vierailemaan myös: Arena, InfraExpo, Jäte, Vesi, Ympäristö ja ViherTek -tapahtumissa.

http://finnbuild.messukeskushelsinki.fi