Projektipäällikön tehtävänä on edistää maailman edistyneimmän tiilijulkisivuteknologian myyntiä.

 

Tehtävässä menestyminen vaatii vankkaa kokemusta rakennusalan projektimyynnistä ja ymmärrystä sen toimijoista. Projektien laadullinen ja tuloksellinen onnistuminen on sinulle tärkeää. Olet vastuussa projektien toteutuksesta ja onnistumisesta koko rakennusprosessin ajan aina esilaskennasta laskutukseen. Kehität alueen myyntiä, ylläpidät asiakassuhteita ja luot uusia. Sinulla on järjestelmällinen tapa toimia, vahvat tiimityöskentelytaidot sekä myynnillinen ja aktiivinen asenne. Raportoit liiketoimintajohtajalle.

 

Tarjoamme mahdollisuuden kehittyä ammatillisesti, kiinnostavan ja monipuolisen työtehtävän nuorekkaassa porukassa. Tehtävä on vakituinen ja koeaika 4 kk.

 

Mikäli olet kiinnostunut tehtävästä, jätä vapaamuotoinen hakemus ja CV osoitteeseen veli-matti.palola@stofix.com. Tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

 

Lisätietoja tehtävästä:

Veli-Matti Palola
Liiketoimintajohtaja
044 7304561
veli-matti.palola@stofix.com

 


 

Stofix Oy on suomalainen, aidon tiiliverhouksen valmistaja. Olemme kehittäneet muurausperinnettä eteenpäin jo vuodesta 1993 lähtien. Tuotteemme on tuulettuva rakenteesta eriytetty tiiliverhous, joka vastaa aidosti modernin rakennusteollisuuden ja talotekniikan vaatimuksiin.

 

Stofixilla on toimintaa Suomen lisäksi muissa Pohjoismaissa, Benelux-maissa sekä Iso-Britanniassa. Tehtaat sijaitsevat Suomessa ja Puolassa. Kasvua haetaan erityisesti Keski-Euroopasta sekä Aasian markkinoilta.

 

Meitä on 40 henkilöä kolmessa toimipaikassa Suomessa: Oulussa, Vantaalla, Jyväskylässä ja Oulaisissa.