Värivalikoima

brix-logo-valkoinen

Moderni, laastiton ja struktuuriltaan elävä Brix haastaa perinteiset tiilimuurausratkaisut sekä teknisesti että arkkitehtuurisesti.

TIILIVÄREISTÄ JOUSTOA SUUNNITTELUUN

BRIX-tiilipaneelien valmistuksessa käytetään suomalaisen Tiilerin aitoa, poltettua, struktuuriltaan elävää tiiltä. Moderni ja persoonallinen tiiliarkkitehtuuri syntyy yhdistelemällä tiilivärejä monipuolisesti BRIX-ohutsaumatiiliverhoukseen.

BRIX on aidosta tiilestä valmistettu, huoltovapaa tiiliverhous, joka kestää vuodenaikojen ja säätilan vaihtelut vuosikymmenestä toiseen.

 

Tundra
Tundra

 

Tuhka
Tuhka

 

Torino
Torino

 

Terracotta
Terracotta

 

Liekki
Liekki

 

Laava
Laava
 

(Klikkaamalla pintaa näet sen suurempana)

BRIX

Maailman ensimmäinen aito, poltettu tiiliverhous, jonka rakentamiseen ei tarvita laastia. Moderni, laastiton ja struktuuriltaan elävä Brix haastaa perinteiset tiilimuurausratkaisut sekä teknisesti että arkkitehtuurisesti.

BRIX

BRIX on maailman ensimmäinen tehdasvalmisteinen tiiliverhous, joka asennetaan työmaalla ilman laastitöitä. BRIX-tiilipaneelit valmistetaan ohutsaumamenetelmällä aidosta tiilestä optimaalisissa tehdasolosuhteissa, tarkoin laatukriteerein.

Asennus työmaalla käy helposti ja nopeasti säästä ja vuodenajasta riippumatta. Mittamoduloitu kiinnitysjärjestelmä asennetaan suoraan kantaviin seiniin. Teknisesti ohut julkisivuverhous ei vaadi lisäperustuksia ja ohut rakenne mahdollistaa myös paksumman eristyskerroksen.

 

brix-rakennekuva

 

Ota meihin yhteyttä!

Jätä puhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi, niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

[honeypot honeypot-183]