Stofix korjaa espoolaisen As. Oy Aamu 10:n julkisivun. Työmaasta kertoo Stofixin asennuspäällikkö Ville Rantala.

”Lähtötilanteessa talo oli siinä kunnossa, että vanha julkisivumuuraus oli rapautunut pahoin – saumaus oli osittain murentunut ja tiilistä puuttui paloja”, kertoo Rantala.

Julkisivuremontti

Stofix - As Oy Aamukymppi, TyönaikainenJulkisivuremontin toteuttaminen annettiin Stofixille. Stofix purki vanhan julkisivumuurauksen ja eristeet sisälevyyn asti asti, tarkasti höyrysulkumuovin ja rakenteiden kunnon, asensi uuden paksumman lämpöeristeen ja rakensi päälle terveen, hengittävän tiililaattaverhouksen. Samaan aikaan työmaalla uusittiin ikkunat ja katto.

”Se, että pienelle tontille pistetään kerralla suuri määrä miehiä hommiin, aiheuttaa tietysti omat haasteensa. Kaikki on mennyt kuitenkin hyvin. Oikeastaan ainoan yllätyksen aiheutti se, että purkaessa huomasimme, että talon rakenteet poikkesivat jonkin verran odotetusta. Jouduimme hieman muuttamaan suunnitelmia, mutta lopputulokseen se ei vaikuttanut”, Rantala toteaa. ”Kun työmaalla oli ammattimiehet asialla, niin hyvinhän sinne mahtui.”

Stofix - As Oy Aamukymppi, Työnaikainen 1”Stofixin osalta homma on ihan loppusuoralla – ja muutkin remontin osat valmistuvat varmasti marraskuun aikana. Asukkaat pääsevät talvea vasten hyvin eristettyyn ja terveellisellä rakenteella tehtyyn taloon”, Rantala hymyilee.

 

 

 

As Oy Aamukymppi