”Kotkan Vuorihaka osoittautui aika haastavaksi kohteeksi meidänkin mittapuullamme”, kertoo Stofixin projektipäällikkö Juho Rantala. ”Talossa oli isoja, kiusallisia ongelmia; esimerkiksi kellariin oli tullut vettä, minkä vuoksi taloa on korjattu isosti jo aiemmin. Taloyhtiön väki oli syystäkin näreissään ja epäuskoinenkin, kun ongelmia oli jouduttu korjaamaan moneen kertaan.”

julkisivumuurauksen ongelmat on saatu poistettua

Stofix - As Oy Kotkan Vuorihaka, Työnaikainen“Purkutöiden aikataulu ei pitänyt, kun julkisivu osoittautui selkeästi tavallista kovemmaksi. Lisäksi villoissa olevan mikrobivaurion vuoksi villoituksen purkaminen piti tehdä tavallista huolellisemmin. Villojen alusrakenteeseen jäänyt mikrobeja sisältävä villanukka piti puhdistaa talon rungosta kuivajääpuhalluksella, jonka taloyhtiö tilasi tehtäväksi. Huolellisen puhdistuksen jälkeen runko oli kuitenkin kuin uutta betonia”, Rantala kertoo.

Stofixin avulla julkisivumuurauksen ongelmat on saatu poistettua: ”Kyllä se nyt on julkisivultaan terve talo. Ja ulkonäkökin on tyylikäs! Kiitosta pitää antaa myös taloyhtiön väelle, jonka kanssa on ollut todella hyvä henki projektin aikana paljastuneista yllätyksistä huolimatta. Yhteistyö on toiminut hienosti!” Rantala kehuu.

 

 

 

 

As Oy Kotkan Vuorihakan urakka etenee