Julkisivusaneeraus etenee edelleen erinomaista vauhtia. Yhteistyö tilaajaorganisaation kanssa on sujunut erinomaisesti. Kiinteistöyhtiön omistaa Hollolan kunta. Työt käynnistyivät tammikuun lopulla ja nyt työmaalla on saavutettu tilanne, jossa B ja C talot ovat työmaasaumausta vaille valmiita. Talon A vieressä olevat maaston muodot ovat siinä määrin haastavia, että se päästään aloittamaan, kun lumet sulavat. Siihen tuskin menee enää montaa viikkoa.

Uusi tiiliverhous kohentaa talon ilmettä

Stofix-Koy-Harmaaleppä-Työnaikainen Stofixin tiiliverhouksella tehtävä julkisivu ei muuta talon ulkonäköä, mutta sen sijaan kohentaa talon ilmettä todella paljon. Talo saa nykyaikaisen ja siistin ulkonäön. Toisin sanoen talo kokee mukavan kasvojenkohotuksen. Ulkonäön kohennuksen lisäksi seinille asennetaan 100 mm:n lisälämmön eristys, joten lämmitysenergiankulutus tullee laskemaan reilusti.

Projektin valmistuttua kohteessa tullaan järjestämään tilaisuus, jossa halukkailla on mahdollisuus keskustella ammattilaisten kanssa erilaisista vaihtoehdoista toteuttaa julkisivusaneeraus. Tilaisuuteen ovat kaikki tervetulleita. Ajankohta ilmoitetaan myöhemmin.

 

Lisätietoja
Projektipäällikkö Juho Rantala
Stofix Oy
0400-981084
juho.rantala@stofix.com

 

KOY Harmaaleppä, Hollola