Stofix pääsi tekemään yhteistyötä Yuanda UK:n kanssa tänä syksynä Lontoon Canary Wharfilla. Kohde oli vaativa, mutta toteutus onnistui juuri suunnitelmien mukaan ja on herättänyt paljon kiinnostusta.

Stofixin tiiliverhousratkaisu pääsi oikeuksiinsa vaativassa kohteessa

Stofixin toteuttama hotellirakennuksen julkisivun verhousprojekti Lontoon Canary Wharfilla saatiin loppusyksystä valmiiksi. Yhteistyö Yuanda UK:n kanssa sujui hienosti.

Suurin haaste toteutuksessa oli se, että rakentamiselle ei ollut paljon tilaa. Uudenlainen asennustapa, jossa Stofixin elementit vietiin seinälle sisäkautta, todisti kohteessa toimivuutensa.

Double Tree by Hilton London UK 5 - Stofix– Suurelementteinä asentaminen onnistui oikein hyvin ja sitä tullaan käyttämään jatkossakin. Se, että tuotettamme pystyy käyttämään tällä tavalla, on saanut paljon huomiota, kertoo Stofixin kansainvälisestä toiminnasta vastaava Jarkko Lasanen.

– Muutenkin kohde on herättänyt runsaasti kiinnostusta. Hotellirakennus on kaikin puolin näyttävä, ja Stofixin verhoiluratkaisu pääsee siinä loistavasti oikeuksiinsa. Hyvännäköinen toteutus tuo meille paljon lisäarvoa näyttäen paikallisille asiakkaille, mihin pystymme, Lasanen jatkaa.

Kiinnostusta jopa Hollannista asti

Sekä Stofixin että tilaajan näkökulmasta julkisivun toteutus oli erittäin onnistunut.

Stofix - Double Tree by Hilton London UK Unitized System 3– Canary Wharf oli kohteena äärimmäisen vaativa – ehkä vaativin, mitä on ikinä tehty. Mitään ongelmia ei kuitenkaan ollut koko toteutuksen aikana. Kaikki onnistui niin tuotannon kuin asennuksenkin osalta, Lasanen tiivistää.

– Olemme saaneet projektista pelkästään positiivista palautetta. Asennustavan lisäksi on kehuttu paljon sitä, miten hyvältä rakennus näyttää. Kohdetta on käyty katsomassa referenssinämme jopa Hollannista asti.

 

Stofix Double Tree by Hilton London UK 4