Stofix_Logo_Red_Round

Ensisijaisena työtehtävänä on julkisivuremonttien työmaajohdolliset tehtävät. Johdat julkisivurakentamisen eri työvaiheita ja ammattitaidollasi varmistat työmaiden laadullisen ja taloudellisen onnistumisen. Toimit myös myynnin tukena projektien alkuvaiheessa.

Tarjoamme monipuolisen ja liikkuvan työtehtävän kasvavassa yrityksessä, loistavan tuotteen parissa. Etsimämme henkilö on asiakaspalveluhenkinen, järjestelmällinen ja vastuullinen. Sinulla on hyvät esimiestaidot ja halu kehittyä. Koulutamme perusteellisesti työhön ja annamme tukea tavoitteiden saavuttamiseksi.

Odotamme rakennusalan koulutusta, kuten insinööri tai rakennusmestari, mutta tiedämme että Suomessa on paljon työnkautta oppineita rakennusalan ammattilaisia. Joten älä arkaile lähettää hakemusta, huomioimme kaikki.

 

Lisätietoja tehtävästä:

Ville Rantala
Asennuspäällikkö
040 196 1511
ville.rantala@stofix.com

 

Mikäli olet kiinnostunut tehtävästä, jätä vapaamuotoinen hakemus ja CV osoitteeseen ville.rantala@stofix.com. Tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

 


 

Stofix Oy on suomalainen, aidon tiiliverhouksen valmistaja. Olemme kehittäneet muurausperinnettä eteenpäin jo vuodesta 1993 lähtien. Tuotteemme on tuulettuva rakenteesta eriytetty tiiliverhous, joka vastaa aidosti modernin rakennusteollisuuden ja talotekniikan vaatimuksiin.

Stofixilla on toimintaa Suomen lisäksi muissa Pohjoismaissa, Benelux-maissa sekä Iso-Britanniassa. Tehtaat sijaitsevat Suomessa ja Puolassa. Kasvua haetaan erityisesti Keski-Euroopasta sekä Aasian markkinoilta.

Meitä on 40 henkilöä neljässä toimipaikassa Suomessa: Oulussa, Vantaalla, Jyväskylässä ja Oulaisissa. Toimintamme voimakkaasti kasvaessa ja kansainvälistyessä haemme nyt joukkoomme työnjohtajaa Pohjois-Suomeen.